ابزار و لوازم

محاسبه وزن لوله گالوانیزه

محاسبه وزن لوله گالوانیزه

بررسی محاسبه وزن لوله گالوانیزه

در این مقاله قصد بررسی محاسبه وزن لوله گالوانیزه را داریم. در صورتی که شما نیز قصد محاسبه وزن لوله گالوانیزه را دارید و یا تنها خواستار بالا بردن اطلاعات خود در این زمینه می باشید،

پیشنهاد می گردد تا به مطلب زیر توجه فرمایید تا با اهمیت محاسبه ی وزن این نوع از لوله ها و هم چنین نحوه ی محاسبه ی وزن آن ها آشنا شوید.

محاسبه وزن لوله گالوانیزه

لوله گالوانیزه

پیش از بررسی محاسبه وزن لوله گالوانیزه بهتر است ابتدا با این نوع از لوله ها آشنا شویم و بررسی نماییم که به طور کلی لوله ی گالوانیزه به چه لوله ای گفته می شود و این لوله ها دارای چه نوع کابردی می باشند.

به طور کلی می توان بیان نمود که لوله ای که با روی مذاب پوشش داده می شود را لوله گالوانیزه می نامند.

لوله های گالوانیزه دارای انواع مختلف گرم،  سرد ، سبک و سنگین می باشند و هم چنین در سایز ۱/۲ اینچ تا ۸ اینچ موجود می باشند.

کاربرد این لوله ها جهت مصارف ساختمانی ، کشاورزی ، صنعتی ، ساخت گلخانه و … می باشد. شما می توانید این نوع ازلوله ها را به صورت حضوری و یا غیر حضوری تهیه فرمایید.

کاربرد لوله گالوانیزه در صنعت بسیار فراوان می باشد. ساختمان خانه ها به طور معمول از لوله ساخته شده است.

علاوه بر این قیمت این نوع از لوله ها نیز مناسب می باشد و هم چنین مقاومت لوله های گالوانیزه نیز بالا می باشد. افزون بر این به سبب قابلیت بازیافت و استفاده مجدد از این لوله ها بسیار پر طرفدار می باشند.

به طور معمول از لوله گالوانیزه جهت انتقال حرارت، گاز و آب استفاده می شود. ایجاد زنگ آهن در لوله های فولادی موجب آلوده شدن اتصالات و مخلوط شدن با باکتری ها می شود.

افزون بر این به سبب حضور زیاد فلزات سنگین در آب، لوله های فولادی به طور معمول دچار خوردگی شده که این موردموجب آسیب رساندن به بدن انسان می گردد. به همین سبب استفاده از این محصول در صنایع آب بسیار مهم می باشد.

دلیل اهمیت محاسبه وزن لوله گالوانیزه

ممکن است این سوال ذهن شما را نیز به خود مشغول کرده باشد که اصلا محاسبه وزن لوله گالوانیزه چه اهمیتی می تواند داشته باشد.

همان طور که آگاه می باشید قیمت لوله های گالوانیزه به وزن آن ها بستگی دارد و هرچه وزن لوله های گالوانیزه بیش تر باشد

قیمت آن ها نیز بالا می رود و یا بالعکس هرچه وزن لوله های گالوانیزه کم تر باشد قیمت آن ها نیز کاهش پیدا می نماید.

به همین سبب محاسبه وزن لوله گالوانیزه دارای اهمیت زیادی می باشد. اغلب مشکلاتی که در پروژه ها به وجود می آید به سبب درج نشدن وزن لوله ها در پیش فاکتور ها می باشد

و به همین سبب برخی از فروشندگان سودجو ها اقدام به ارسال لوله هایی با وزن کم می کنند. این در حالی است که که قیمت لوله گالوانیزه با وزن بالاتری را برای شما محاسبه نموده اند.

از این رو محاسبه وزن لوله گالوانیزه دارای اهمیت می باشد و با یادگیری نحوه ی محاسبه ی ان ها می توانید از ضرر مالی جلوگیری نمایید.

محاسبه وزن لوله ها

لوله ها عبارت اند از ظرفی با مقطع دایره ای شکل توخالی با قطر، ضخامت و طول مشخص می باشند که جهت انتقال سیالات به کار می رود.

و لوله های فولادی از جنس گالوانیزه دارای دو نوع گالوانیزه و آهنی گالوانیزه می باشند. لوله ی آهنی گالوانیزه در بازار معروف به لوله های آهنی سفید می باشند.

لوله های فولادی گالوانیزه در مقایسه با لوله ی گالوانیزه آهنی سبک تر و براق تر می باشد. به این جهت که لوله های فولادی دارای کاربرد گسترده ای در صنعت و ساختمان سازی می باشند

از این رو شناخت چگونگی روش محاسبه وزن لوله گالوانیزه بسیار لازم و ضروری به نظر می رسد. جهت محاسبه وزن لوله گالوانیزه وزن لوله از فرمول زیر استفاده می گردد:

(قطر بیرونی لوله (mm) – ضخامت لوله (mm)) * ضخامت لوله (mm) * 3.14 * 0.00785 * طول لوله (m) = وزن لوله (kg)

ویژگی های لوله های گالوانیزه :

  • ضریب هیزم ویلیام لوله های گالوانیزه بر حسب اینچ می باشد.
  • طول این نوع از لوله ها 6 متر می باشد.
  • اتصالات لوله های گالوانیزه  قفل, کمربند و برشن می باشد. .
  • لوله های گالوانیزه توسط دنده پيچی به هم متصل و با مواد مناسب آب بندی می گردند.
  • این نوع از لوله ها را می توان به طور کل به دو دسته عمده تقسیم بندی نمود.

محاسبه وزن لوله گالوانیزه

جدول وزن لوله ضخیم گالوانیزه

در جدولی که در ادامه آورده‌ایم می‌توانید وزن لوله ضخیم گالوانیزه را مشاهده فرمایید:

وزن (به ازای هر 6 کیلو) وزن (کیلوگرم) ضخامت (میلی‌متر) قطر خارجی (میلی‌متر) اندازه عدد لوله
حداکثر حداقل بر حسب اینچ
400.43 233.7 4 6.76 4.75 2.21 7
550.66 92.11 5 5.89 1.88 3 8
200.86 267.14 5 9.114 3.113 4 10

جدول وزن لوله گالوانیزه سبک

وزن لوله‌های سبک گالوانیزه را می‌توانید به راحتی از جدول زیر پیدا کنید:

عدد لوله اندازه (اینچ) ضخامت (میلی‌متر) قطر خارجی (میلی‌متر)   وزن (به ازای هر 6 متر) وزن (کیلوگرم بر متر)
2 2.1 2 4.21 21 280.6 947.1
5.2 4.3 2.2 9.26 4.26 9 5.1
3 1 5.2 8.33 2.33 550.12 917.2
4 14.1 5.2 5.42 9.41 980.12 663.2
5 2.11 8.2 4.48 8.47 250.2 375.3
6 2 8.2 2.6 6.59 450.25 242.4
7 2.21 3 76 2.75 500.32 417.5
8 4 9.113 113 900.68 483.11

جمع بندی

قیمت لوله های گالوانیزه به وزن آن ها بستگی دارد و هرچه وزن لوله های گالوانیزه بیشتر باشد قیمت آن ها نیز بالا می رود. به همین سبب محاسبه وزن لوله گالوانیزه دارای اهمیت زیادی می باشد.

اغلب مشکلاتی که در پروژه ها به وجود می آید به سبب درج نشدن وزن لوله ها در پیش فاکتور ها می باشد و به همین سبب برخی از فروشندگان سودجو ها اقدام به ارسال لوله هایی با وزن کم می کنند.

این در حالی است که که قیمت لوله های گالوانیزه با وزن بالاتری را برای شما محاسبه نموده اند.از این رو محاسبه وزن لوله گالوانیزه دارای اهمیت می باشد و با یادگیری نحوه ی محاسبه ی ان ها می توانید از ضرر مالی جلوگیری نمایید.

لوله ها عبارت اند از ظرفی با مقطع دایره ای شکل توخالی با قطر، ضخامت و طول مشخص می باشند که جهت انتقال سیالات به کار می رود.

و لوله های فولادی از جنس گالوانیزه دارای دو نوع گالوانیزه و آهنی گالوانیزه می باشند. لوله ی آهنی گالوانیزه در بازار معروف به لوله های آهنی سفید می باشند.

با مراجعه به سایت اتصالات آنلاین می توانید انواع لوله و اتصالات مختلف مانند لوله گالوانیزه ای، لوله گلخانه ای ، و … را به راحتی خریداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 16 =