ابزار و لوازم

تمام چیزی که درباره شغل آهن فروشی باید بدانید! سرمایه لازم و سود آهن‌فروشی چقدر است؟

فروش آهن به صورت عمده

اگر شما یکی از کسانی باشید که قصد ورود به حوزهٔ آهن را دارد ممکن سؤالاتی ازاین‌قبیل ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد: میزان سرمایه لازم برای شغل آهن‌فروشی چقدر است؟ این شغل چه چالش‌هایی دارد؟ سود آهن‌فروشی چقدر است و….

واقعیت این است که نمی‌توان پاسخ قاطع و شفافی به این سؤالات داد؛ اما پر واضح است که این شغل نیازمند سرمایهٔ بالایی می‌باشد. ما در این مقاله از اتصالات آنلاین قصد داریم به‌صورت جامع و کامل به معرفی این شغل وسوسه‌کننده بپردازیم و تمام چالش‌ها و موارد موردنیاز در این حرفه را مورد بررسی قرار دهیم.

 

شغل آهن‌فروشی چقدر درآمد دارد؟

آشنایی با شغل آهن‌فروشی

چقدر با شغل آهن‌فروشی آشنایی دارید؟

همان‌طور که می‌دانید آهن‌آلات یکی از اصلی‌ترین نیازهای بشر در این زمانه است و برای ساخت‌وساز هر نوع ملک و املاکی از جمله خانه، مغازه، کارگاه، مدرسه و… نیاز به خرید آهن در تیراژ بالا دارید؛ بنابراین باید کسانی در این عرصه وجود داشته باشند تا نیاز بازار را تأمین کنند. این افراد آهن را به‌صورت عمده از معادن استخراج آهن و یا کارخانه‌ها تهیه کرده و در بازار به فروش می‌رسانند.

چالش‌های شغل آهن‌فروشی

آیا تابه‌حال به چالش‌های این حوزه فکر کرده‌اید؟ قطعاً شغل آهن‌فروشی نیز دارای سختی‌های خاص خود است که در پایین به آنها اشاره کرده‌ایم:

  1. هزینهٔ بالای حمل‌ونقل از بزرگ‌ترین چالش‌های این کسب‌وکار به‌حساب می‌آید که می‌تواند بر میزان درآمد آهن‌فروشی و سود آن تأثیر به سزایی بگذارد.
  2. ایراد دیگری که به این شغل وارد است، وجود رقابت شدید می‌باشد. اساساً رقبای این شغل از لحاظ مالی بسیار قوی بوده و همین امر رقابت را سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌کند.
  3. ورود به این شغل مانند هر شغل دیگری نیازمند دانش و تخصص است. اگر در این زمینه اطلاعات کافی ندارید توصیه می‌کنیم از ورود به این کار خودداری کنید.

مزایای شغل فروش آهن‌‌آلات

در ادامه بحث می‌خواهیم نقاط قویت و یا همان مزایای شغل آهن‌فروشی را برایتان بگوییم:

  1. از مهم‌ترین مزایای شغل فروش آهن می‌توان به این مورد اشاره کرد که آهن در تمام صنایع مصارف خاص خودش را دارد و از همین جهت تقاضا برای آهن بسیار بالاست.
  2. اگر سرمایه اولیه کمی دارید می‌توانید با همان سرمایه کم، به‌صورت خورده این شغل را شروع کنید.
  3. از مهم‌ترین مزیت‌های شغل آهن‌فروشی این است که بسیار زود به سوددهی می‌رسد؛ زیرا تقاضا در این حوزه بالا بوده و کالای شما به‌سرعت فروخته می‌شود.

فروش آهن‌آلات چقدر سود دارد؟

برای شروع شغل فروش آهن به چقدر سرمایه نیاز داریم؟

میزان سرمایه اولیه آهن‌فروشی به 4 مورد بستگی دارد که در ادامه به صورت دقیق هر مورد را بررسی می‌کنیم:

هزینه مواد اولیه

یکی از مواردی که می‌تواند میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی آهن‌فروشی را تعیین کند، هزینه مواد اولیه می‌باشد. به این نکته توجه کنید که میزان سودی که از فروش هر شاخه آهن به دست می‌آورید بسیار ناچیز است و اگر بخواهید به درآمد خوبی برسید باید بتوانید برای پروژه‌های بزرگ و کوچک آهن موردنیاز را تأمین کنید. با جستجو در اینترنت می‌توانید از قیمت تیرآهن و سایر آهن‌آلات مطلع شوید. قابل‌ذکر است که آهن و مقاطع فولادی را به‌صورت بندیل و یا ظرفیتی می‌خرند.

برای اطلاع از قیمت لوله مانیسمان کلیلک کنید.

لوله مانیسمان رده 20

لوله مانیسمان رده 40

لوله مانیسمان رده 80

حقوق کارگران و کارمندان

ازآنجایی‌که آهن وسیله‌ای سنگین است و خودتان به شخصه نمی‌توانید آن را جابه‌جا کنید مجبور خواهید بود که کارگرانی را استخدام نمایید. برای شروع کار آهن‌فروشی بیش از 10 کارگر نیاز است. علاوه بر این به یک حسابدار و انباردار نیز نیازمند خواهید بود؛ بنابراین یکی از مواردی که هزینه‌های شروع شغل آهن‌فروشی را تعیین می‌کند حقوق پرسنل می‌باشد.

هزینهٔ محل کسب‌وکار

یکی از مهم‌ترین موارد در تعیین سرمایه لازم برای شغل آهن‌فروشی مشخص‌کردن محلی است که کسب‌وکار شما قرار است در آنجا واقع شود. برای شروع شغل فروش آهن در کم‌ترین حالت به یک فضای 500 متری نیاز خواهید داشت. در انتخاب محل کسب‌وکار به این موارد توجه نمایید:

  • محلی که انتخاب می‌کنید باید نزدیک تأمین‌کنندگان و مشتریان شما باشد.
  • دسترسی به این مکان باید آسان باشد.
  • امکان تردد و ایستادن وانت و تریلی فراهم باشد.

برای کاهش هزینه شروع کار می‌توانید مکان موردنظر را اجاره کنید و یا کار خود را به‌صورت آنلاین راه‌اندازی کنید.

هزینه‌های جانبی مانند قفسه، لیفتراک و…

مقاطع فولادی مانند آهن و میل‌گرد نباید روی زمین قرار داده شوند؛ زیرا ممکن است زنگ بزنند؛ بنابراین شما به تجهیزاتی مانند قفسه نیاز دارید تا مقاطع فولادی را بر اساس نوع و سایزی که دارند دسته‌بندی نمایید.

علاوه بر قفسه، به لیفتراک، جرثقیل سقفی و تهویه هم نیاز دارید. اگر بتوانید یک وسیله مانند نیسان و یا وانت برای حمل‌ونقل تهیه نمایید در آن صورت میزان سود بیشتری خواهید برد.

نکاتی که پیش از ورود به شغل فروش آهن‌آلات باید بدانید:

در اینجا قصد داریم برخی از نکاتی که هنگام شروع کار لازم است بدانید را به شما گوشزد کنیم:

  1. خوب است هوش اقتصادی داشته‌باشید و با نوسانات بازار یک آشنایی نسبی داشته‌باشید تا بدانید چه زمانی وقت فروش است و در چه تایمی با فروش محصولاتتان ضرر خواهید کرد.
  2. اخبار را دنبال کنید تا از نوسانات بازار مطلع گردید.
  3. اگر با آهن و بازار آن آشنایی ندارید بهتر است وارد این حیطه نشوید.
  4. اگر هیچ آشنایی به این شغل ندارید حتما از شخصی که تخصص دارد کمک بگیرید.

از کجا شروع کنم؟

ابتدا باید اقدام به گرفتن جواز اقدام کنید. بعد از کسب جواز به فکر جای مناسبی باشید. اگر سرمایه‌ی محدودی دارید محل مورد نظر را اجاره کنید. در قدم بعدی نیروهای مورد نیازتان را استخدام کنید و به فکر تامین کالاها باشید. در آخر باید سعی کنید با مشتریان ارتباط بگیرید.

فروش آهن به صورت عمده

درآمد آهن‌فروشی چقدر است؟

به صورت کلی می‌شود گفت درآمد شغل آهن‌فروشی بسیار خوب است و همین امر سبب شده‌است تا افراد زیادی به فکر راه‌اندازی این کار باشند و رقابت روزبه‌روز در این حوزه افزایش یابد.

سود فروش آهن بین دو تا پنچ درصد می‌باشد و میزان درآمد آن با توجه به فروش روزانه متغیر خواهد بود.

برای آنکه سود بیشتری کسب کنید می‌توانید آهن را از کارخانه‌ها به صورت مستقیم خریداری نمایید. هرچه خرید شما تیراژ بالاتری داشته باشد، آهن را با قیمت پایین‌تری خواهید خرید و سود بیشتری نصیب شما خواهد شد.

برای گرفتن جواز آهن‌فروشی چه مدارکی لازم است؟

همانطور که قبلا اشاره شد برای راه‌اندازی شغل آهن‌فروشی نیازمند جواز هستید. مدارک مورد نیاز جواز آهن‌فروشی:

  • کارت ملی (اصل و کپی)
  • کارت پایان خدمت (اصل و کپی)
  • شناسنامه (اصل و کپی تمامی صفحات)
  • آخرین مدرک تحصیلی که دریافت کرده‌اید (کپی)
  • تمامی فرم‌های اتحادیه
  • 12 قطعه عکس 3 در 4
  • گواهی عدم اعتیاد و عدم سوءپیشینه
  • سند و یا اجاره‌نامه (اصل و کپی)
  • تاییدیه اداره اماکن

چگونه ریسک شغل فروش آهن را کاهش دهیم؟

در اینجا برخی نکات را برایتان آورده‌ایم که با رعایت این موارد ریسک و خطراتی که متوجه شغل فروش آهن‌آلات است را کاهش خواهید داد:

  1. هوشمندانه و در زمان مناسب به خرید آهن بپردازید.
  2. سعی کنید قراردادی که با کارخانجات تولید آهن می‌نویسید درازمدت و طولانی باشد تا نوسانات قیمت شامل حال شما نشود.
  3. تمامی سرمایه خود را صرف این شغل نکنید. بر روی ملک، طلا و… نیز سرمایه‌گذاری کنید.

جمع بندی

در این مقاله از سایت اتصالات آنلاین شما را به شغل پرسود و پردرآمد آهن‌فروشی آشنا کردیم. به مزایا و معایب این حیطه پرداختیم و به صورت مفصل توضیح دادیم که میزان سرمایه لازم برای آهن‌فروشی باید چقدر باشد و از کجا و چگونه شروع به کار کنید. نظر خود را درباره این مطلب با ما و سایر مخاطبین به اشتراک بگذارید. از زمانی که برای خواندن این مطلب صرف کرده‌اید سپاسگزاریم.

سوالات متداول

چه عواملی میزان سرمایه لازم برای آهن فروشی را تعیین می‌کند؟

آنلاین یا حضوری بودن کسب‌وکار، تعداد پرسنل، خرید و یا اجاره محیط، تجهیزاتی مانند تهویه، لیفتراک و…، نحوه حمل و نقل و….

مدارک لازم جهت کسب جواز

مدارک شناسایی به همراه گواهی عدم اعتیاد و سوءپیشینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − سه =